Evenemang hos A-Assistans i Östersund

Förra veckan anordnades äntligen en fysisk arbetsledarträff för våra arbetsledare i Jämtland samt invigning och öppet hus av A-Assistans nya lokaler i Östersund!

20220520 125758

Arbetsledarträff

Efter en lång väntan på grund av pandemin och flytt till nya lokaler, fick vi till slut möjligheten att träffa våra arbetsledare i Jämtland. Syftet med träffen var främst att lära känna varandra, peppa, dela med sig av erfarenheter och inte minst få en uppdatering av branschläget. Vi fick även höra många fina berättelser om varför man valt yrket personlig assistent samt varför man tog på sig arbetsledarrollen. Vi är så stolta över våra fantastiska medarbetare! Efter en intensiv träff gick vi till Multihallen för att spela minigolf och äta en god middag på Tiki.

 

Öppet Hus

Fredagen den 20:e maj fick vi äntligen bjuda in till fest för våra kunder och anställda till vår nya lokal i Östersund. Det blev en fantastisk eftermiddag med mat, dryck och härliga möten med mycket skratt. Osterian af Jemtland var också där med sina goda ostar och vår granne blomsteraffären Magnolia bjöd på fint blomstererbjudande denna dag.

Vi hade även en frågesport där fint pris utlovas, vinnare kommer koras inom kort.

 

Tack alla ni som kom och gjorde denna dag minnesvärd!

Fler nyheter

E Räk Primass
2 mars 2023

VI ANVÄNDER FÖRSÄKRINGSKASSANS E-RÄK

E-RÄK är Försäkringskassans nya e-tjänst som innebär att personer som är beviljad personlig assistans kan granska, signera och skicka in sina räkningar för assistansersättning elektroniskt, direkt till Försäkringskassan.

Läs mer

Balloons Gf11488b6d 1920
5 maj 2022

A-Assistans förvärvar Corab Assistans AB

A-Assistans fortsätter att växa!

Läs mer

Blomstra
28 oktober 2021

Blomstra 🦋 A-Assistans= SANT!

Nu kan vi stolt presentera att vi växer och välkomnar Blomstra, som blir en del av A-Assistans i höst!

Läs mer


Alla nyheter