OM OSS

Om A-Assistans

A-Assistans är ett privat företag som har anordnat personlig assistans sedan 1994. Vi är ett värderingsstyrt företag som sätter kvalitet i första hand. Varje dag året runt, gör vi vårt yttersta för att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt och rikt liv som möjligt. Vi är alternativet för dig som vill bestämma över ditt eget liv och samtidigt ha en trygg och pålitlig partner vid din sida. Med över 500 personliga assistenter anställda runt om i landet, finns vi här för dig. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall och vi har lokalkontor i Östersund, Karlstad och Umeå.

Hur allt började

År 1963 inträffar en fruktansvärd olyckshändelse i Hudiksvall när en åttaårig pojke blir skjuten i ryggen av ett gevär. Pojken som skadats svårt heter Leif Jonsson – delägare och grundare av A-Assistans.
Läs mer om hur allt började
Alexander
Värderingstreangeln 3

Vision, värderingar & affärsidé

Vi på A-Assistans utgår från människor lika värde och vi arbetar individanpassat. Vår vision är att våra medarbetare gör oss bättre och våra trogna och nöjda kunder vittnar om att vi är på god väg.
Läs mer om vision, värdegrund & affärsidé

Organisationsstruktur och ansvariga

Här kan du hitta kontaktuppgifter till alla ansvariga
Tjänstemän Ledningsgrupp Ägare och styrelse
DSC02897
Fremia Logo Svart (002) (1)

Etiska riktlinjer

A-Assistans följer Fremia f.d KFO etiska riktlinjer. Här kan du läsa om vad dom innebär.
Läs mer om Fremias etiska riktlinjer

Ris och Ros

Här kan du skicka feedback till A-Assistans. Vi vill ständigt utvecklas, därför uppskattar vi att höra vad du tycker om oss och vad vi kan göra bättre. Tack på förhand!
Ge Feedback
Feedbak