KONTAKT

Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar med personlig assistans? Kontakta ett av våra kontor i närheten av dig, så berättar vi mer.
Rebecca Johansson Zfxwftt2joy Unsplash

Hudiksvall

A-Assistans huvudkontor ligger i Glada Hudik där allt började 1994. Vi har hela administrationen, lönehanteringen och ekonomin centraliserad härifrån. Företagets VD och ledning utgår från Hudiksvall samtidigt som vi reser regelbundet till alla våra lokala kontor.
Kontakta oss

Karlstad

A-Assistans har haft sitt lokala kontor i Karlstad sedan 2013. Där har vi en kundgruppering som vill gärna hitta på roliga aktiviteter. Vi har flera gånger hört från våra kunder att det känns tryggt att ha sin Assistanskonsult nära, redo att agera när det behövs. A-Assistans lägger i en del av sina utbildningar i Karlstad. Vilka, är det behovet och önskemålen som styr.
Kontakta oss
Karlstad (1)
Östersund (1)

Östersund

Vårt lokalkontor i Östersund blev till eftersom tidigare Hjärnstyrkan assistans gick över till A-Assistans 2019. Nu är vi glada att ha fantastiskt fungerande kundgruppering med kompetent personal. A-Assistans lägger en hel del av sina utbildningar där för att bibehålla och öka denna kompetens.
Kontakta oss

Umeå

Kontoret i Umeå är ett av våra nyaste lokalkontor. Vi har under många år haft en kundgruppering där och därför kände vi att det var dags att ha en Assistanskonsult i Umeå. Den ansvariga för kontoret har väldigt lång erfarenhet inom personlig assistans både professionellt som privat. A-Assistans lägger utbildningar även där som är anpassade efter behov och önskemål.
Kontakta oss
Umeå (1)
Istock 1141958024 Kopia

Göteborg

Under 2022 kom äntligen A-Assistans till storstaden Göteborg och vi ser framemot att våra kunder skall trivas hos oss. Assistanskonsulten som arbetar på kontoret i Göteborg har lång erfarenhet av personligassistans inom familjen. Alla är unika och kunden bestämmer utformning och livskvalitet i Assistansen. Ett stort utbud av utbildningar internt och aktiviteter samordnar vi tillsammans så alla kan vara delaktiga. Välkomna till A-Assistans i Göteborg.
Kontakta oss

Administration

Administrationen hanterar löner, administration, ekonomi och vissa projekt. Här hittar du personen som har svar på sådana frågor.
Kontakta oss
Administration
Istock 695204372

Juridik

Vi erbjuder juridisk rådgivning inom personlig assistans – helt kostnadsfritt och förutsättningslöst. Som erfaren assistansanordnare har vi goda kunskaper inom området och stor förståelse för att berörda lagar och regler kan upplevas komplicerade.
Kontakta oss