Personliga assistenter till vår och sommar 2019

Personliga assistenter till vår och sommar 2019

Vi söker kvinnor och män som vill arbeta som personliga assistenter till våra kunder med omnejd. Våra kunder kan behöva hjälp med hygien, matsituationen och allt som hör ett rikt liv till. 
Vi ser gärna sökande som är flexibla och kan arbeta dygnets alla tider men det är inget krav. Det är en fördel om du som sökande har körkort. Vi söker nu personer som kan arbeta deltid eller heltid och vi har flera lediga sommarjobb. 
Det vi söker är ansvarsfulla och lyhörda personer som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. 
Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. 

Ansökan gör du via https://a-assistans.se/jobba-hos-oss/lediga-tjaenster/ 
Eller via mail jobb@a-assistans.se skriv i ämne” vår/ sommar 2019” 

Intervjuer sker löpande.

När någon ska arbeta med barn under 18 år är vi skyldiga att begära utdrag ur Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf Blanketten du ska välja heter LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. 

Tillbaka till nyheterna