Så här blir du kund

Så här blir du kund

Illustration

Det är enkelt att bli kund hos oss. Det enda som krävs är att du har rätt till personlig assistans. Har du ännu inte ansökt om personlig assistans, kan vi bistå dig i det arbetet. Är du kund hos ett annat assistansföretag men vill byta till oss hjälper vi dig med det.

Så blir du kund – 4 enkla steg

1. Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa oss om du hellre vill det. Kontaktuppgifter hittar du till höger på denna sida. Vid vår första kontakt bokar vi tid för ett personligt möte.

2. Första mötet

Första mötet äger rum hemma hos dig eller på något av våra kontor i Hudiksvall eller Karlstad. Vi kan även träffas på annan plats som du väljer. Passar det dig bättre så tar vi det per telefon. Detta möte är helt förutsättningslöst och du förbinder dig inte till någonting. Givetvis arbetar vi under tystnadsplikt.

På mötet träffar du en av våra assistanskonsulter som berättar om A-Assistans, hur vi arbetar och hur vi skulle kunna underlätta vardagen för dig. Du får berätta hur ditt behov och dina önskemål kring din personliga assistans ser ut och ställa eventuella frågor som du har.

I fall du inte har beslut från Försäkringskassan eller kommunen hjälper vi dig hela vägen från ansökan till överklagan om du önskar. När beskedet från dem kommer så fortsätter processen.

3. Förslag presenteras

När du fått ditt assistansbeslut från Försäkringskassan ses vi igen. På det mötet presenterar din assistanskonsult ett förslag till budget utifrån de antal timmar du blivit beviljad. Därefter får du tid att fundera hemma i lugn och ro. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss när ni vill.

4. Samarbete inleds

Om du bestämmer dig för att bli kund hos oss så tar vi hand om allt det praktiska. Din assistanskonsult ansvarar för att rekrytera dina personliga assistenter tillsammans med dig. Därefter skriver ni ett schema tillsammans. Från det datum du anser lämpligt tar vi över ansvaret för din personliga assistans.

Som kund hos oss har vi regelbundna avstämningar med dig och de personer som ingår i teamet runt dig (assistenter, arbetsledare, anhöriga) för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Kontaktpersoner

Mira Jonsson, VD

Tryck för att ringa Tryck för att skicka e-post Mira Jonsson

David Möller, Assistanskonsult Karlstad

Tryck för att ringa Tryck för att skicka e-post David Möller

Maria Wenehed, (Föräldraledig)

Tryck för att ringa Tryck för att skicka e-post Maria Wenehed