Internationella kvinnodagen 8:e mars

Idag firar vi alla fantastiska kvinnor runt om i världen och i år är dagen viktigare än någonsin att uppmärksamma. Det är kvinnorna som dominerar inom hälso- och sjukvårdssektorn och som stått i första ledet i kampen mot Coronapandemin.

Woman 570883 1920

Arbetet som personlig assistent domineras också av kvinnor och utan er, inget vi. Jobbet ni gjort under pandemitiden har lett till minskad smittspridning och ni är alla hjältar!

Vi på A-Assistans gör ingen skillnad på våra medmänniskor oavsett, kön, olikheter eller förutsättningar. Vi utgår alltid från människor lika värde men tyvärr ser inte verkligenheten ut som vi önskar. Kampen för jämställdhet har också drabbats av pandemin och våldet i hemmen har ökat i takt med att samhället har stängt ned. Även om vi bor i ett jämställt land så har vi mycket kvar att jobba för. Det du kan göra som medmänniska är att läsa på och engagera dig. Idag vill vi hylla alla fantastiska kvinnor, var med du också!


Senast uppdaterad 08 mars 2021


Fler nyheter

Bee 1280
13 april 2021

Sommarjobba hos A-Assistans

Vi söker just nu flera duktiga medarbetare som vill jobba med våra kunder runt om i landet i sommar.

Läs mer

Egg 2107181 640
31 mars 2021

Glad påsk

Vi på A-Assistans vill passa på att önska er alla en Glad Påsk!

Kontoret har stängt från 1-5 april och vi på administrationen är åter i tjänst den 6/4. Håll avstånd, tvätta händerna och ta hand om varandra!

Passa på att läsa Kvartalsbrevet här

Läs mer

F 01115
4 mars 2021

Oliwer är inte som vilken 2-åring som helst!

Oliwer har Cornelia de Langes syndrom som är väldigt ovanligt och det skulle dröja 7 månader innan han fick sin diagnos. 

Läs mer


Alla nyheter